Uus

Magnetklotsid SmartMax (70 osa)

Magnetklotsid SmartMax (70 osa) pakuvad väikelapsele maksimaalset ja turvalist mängurõõmu magnetitega! Rohkem infot all…

Lisainfo...
Vaata videot

129,95  (sis. KM)

1 laos/poes (postitame 1 tp jooksul) (saab järeltellida)

Lisa soovinimekirja Adding to wishlist Lisati soovinimekirja
SKUSMG-SMX907 Bränd:

Magnetklotsid SmartMax (70 osa) pakuvad maksimaalset mängurõõmu magnetitega! Väikesed lapsed saavad nüüd turvaliselt avastada magnetite maailma. Selles komplektis on lühikesed pulgad, pikad pulgad, metallkuulid ja vihik mänguideedega.

SMARTMAX ® kasvab koos Sinu lapsega!
Suurte magnetitega saavad lapsed avastada magnetite võlujõudu. Kasvades õpivad lapsed ehitama suuremaid ja fantaasiarikkamaid ehitisi. Kõik detailid ühilduvad 100% teiste SmartMaxi komplektidega.

Külmadel toonidel: roheline, lilla ja sinine on põhjapoolus väljapoole. Soojadel toonidel: kollane, oranž ja punane on lõunapoolus väljapoole. Seega külmad toonid omavahel tõukuvad, aga soojad toonid tõmbuvad.

Kuulid aga tõmbuvad kõikide värvide poole ja sa saad ühe kuuli külge panna enam kui 20 pulka. Pikad pulgad on tugevamad kui lühikesed pulgad. Pikkadega saab tõsta suuremaid raskusi ja luua tugevamaid ühendusi.

Ka kast on palju enamat kui lihtsalt kvaliteetne ja tugev hoiukarp! Nii põhi kui ka kaas on ühtlasi ainulaadne ehitusalus, mis on unikaalse joonestikuga abistamaks ehitada originaalseid ja värvilisi vorme. Kaanel on ette joonistatud ruudustik ja põhjale on joonistatud kolmnurkade šabloon.

SMARTMAX ®- detailid vastavad ASTM F963 ja EN71 turvastandarditele. SmartMax magnetid on turvalised! Magnetites kasutatud tugevus on 25 kG² mm². Standarditega maksimaalne lubatud = 50 kG² mm².

Hoiatus! Magnetid hoida alati eemal tundlikest seadmetest nagu pangakaart, arvuti, magnet- ja meditsiiniseadmed. Hoida kuivas.

Mäng arendab: silma ja käe kordinatsiooni, loogilist mõtlemist, värvide tundmist, 2D ja 3D ära tundmist, koostööd, loendamist, fantaasiat ja loovust.

Sobivad alates 1. eluaastast

Kaal 2,5 kg
Pakendi mõõdud 37 × 37 × 20 cm
Vanus

12+ kuud, 18+ kuud, 3+ aastat, 4+ aastat, 5+ aastat, 6+ aastat, 7+ aastat, 8+ aastat, 9+ aastat, 10+ aastat, 12+ aastat

Arvustused

Arvustusi pole veel.

Kirjuta tootele “Magnetklotsid SmartMax (70 osa)” esimesena arvustus

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

See veebileht on kaitstud reCAPTCHA poolt ning seetõttu kehtivad Google privaatsustingimused ja kasutustingimused.

Seotud tooted