Uus

Beebi vihmapill “Robert”

Armsa väljanägemise ja turvalise ergonoomilise disainiga beebi vihmapill “Robert” rahustab meeli ning arendab käe-silma koordinatsiooni.

Lisainfo…

14,95  (sis. KM)

10 laos/poes (postitame 1 tp jooksul)

Lisa soovinimekirja Adding to wishlist Lisati soovinimekirja
SKUHAP-E8531B Bränd:

Armas liblikakujuline beebi vihmapill “Robert” pakub meeltele suurt rõõmu. See jäljendab rahustavat vihmakohinat, mis aitab lõõgastuda ning ülestimuleeritud meeli rahustada. Vastsündinutele meeldib jälgida, kuidas helmed läbi kõristi kukuvad – tiibade tekitatud krabisev heli koos kõristi vihmahelidega pakub arenevale vaimule veelgi rohkem kuulmis- ja nägemisstimulatsiooni. Samas aitab vihmapilliga mängimine järk-järgult arendada käe-silma koordinatsiooni ning õpetab põhjus-tagajärg seoseid.

KÄE-SILMA KOORDINATSIOONI ARENDAMINE: Beebid hakkavad arendama oma käe-silma koordinatsiooni, kui nad kõristit haaravad, raputavad ja veeretavad.
KUULMISTIMULATSIOON: Kõristi rahustavad vihmahelid toimivad kuulmisstimulaatorina, aidates beebil õppida helisid ja mustreid tuvastama.
NÄGEMISARENG: Armas liblikadisainiga kõristi on sinu beebile sensoorseks kaaslaseks, kui ta õpib liikumist jälgima ja silmadega esemeid tuvastama.
LIHTNE HOOLDUS: Kiire elutempo jaoks mõeldud disain – kõristi kangast tiivad on eemaldatavad, mistõttu on selle keha lihtne puhastada ja desinfitseerida.
BEEBILE OHUTU KONSTRUKTSIOON: Kõristi sile puitkonstruktsioon ja vastupidav plastkeha tagavad, et see on ohutu väikestele kätele ja uudishimulikele hammastele.

NIPP: Kasuta vihmapilli koos muusikaga, et aidata beebil õppida erinevaid helisid ja muusikalisi mustreid ära tundma. Raputa vihmapilli erinevate rütmide ja löökidega kaasa, et pakkuda veelgi rohkem kuulmisstimuleerimist.

Mõõdud: 16 x 11 x 6,2 cm

Sobib alates sünnist.

Kaal 0,1 kg
Pakendi mõõdud 18 × 15 × 7 cm
Vanus

0+ kuud, 10+ kuud, 6+ kuud, 12+ kuud, 18+ kuud

Arvustused

Arvustusi pole veel.

Kirjuta tootele “Beebi vihmapill “Robert”” esimesena arvustus

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

See veebileht on kaitstud reCAPTCHA poolt ning seetõttu kehtivad Google privaatsustingimused ja kasutustingimused.

Seotud tooted