Uus

Turnimiskomplekt “Ninja seiklus”

Turnimiskomplekt “Ninja seiklus” sisaldab kõike vajalikku kuni 10m pikkuse turnimisraja loomiseks puude või postide vahele. Lisainfo…

Vaata videot

136,95  (sis. KM)

3 laos/poes (postitame 1 tp jooksul)

Lisa soovinimekirja Adding to wishlist Lisati soovinimekirja
SKUHAP-NA847117 Bränd:

Iga puu võib muutuda mänguväljakuks! Trelines Ninja Adventure Line on ülipopulaarne komplekt kuni 10-meetrise turnimisraja loomiseks. Loo turnimisrada ükskõik millise kahe vastupidava puu või posti vahele vaid mõne minutiga – paigaldamine on imelihtne ega vaja lisatarvikuid. Kõik vajalik on komplektis olemas – paigalda kinnitused, karabiinid, turnimisrõngad ja kiiged Slackline tasakaalulindi külge, kinnita slackline lint parajale kõrgusele kahe puu või posti vahele, pingulda linti ja ongi valmis!

Ideaalne kõigile lastele, kes armastavad õues mängida. Ninja turnimiskomplekt arendab tasakaalutunnetust ning on hea treening vastupidavusele ja lihastele.

Komplekt sisaldab: 12-meetrist slackline linti ja pingutajat, 2 ahvikiike, 2  puidust võimlemisrõngast, 2 ahvirusikat, 2 multifunktsionaalset jõurõngast, pingutaja kaitset ja hoiukotti ning 10 Treline klambrit ja delta-karabiini.

  • Lihtne üles panna, vaja ei lähe muud kui ca 1,8m pikkust redelit.
  • Kontrolli puude tugevust, et veenduda nende turvalisuses!
  • Vali asukoht ja mõõda vajaminev lindi pikkus.
  • Paigalda juhendi järgi.
  • Lihtne lisada erinevaid aksessuaare.
  • Võta lint maha, kui hooaeg lõppeb – nii kaitsed seda ilmastiku mõjude eest.

NIPP! Slackline tasakaalulinti saad ilma kiikede ja turnimisrõngasteta kasutada ka klassikalise tasakaalurajana, kinnitades selle parajale kõrgusele!

Sobib vanusele 5+ aastat. Kannatab raskust kuni ca 115 kg.

Regulaarselt õues mängivad lapsed arendavad sügavamat sidet loodusega. See side on oluline keskkonnakaitse ja jätkusuutlikkuse teadvustamiseks. Nad õpivad loodust hindama ja austama, mis võib viia pikaajalise keskkonnateadliku käitumiseni. Lisaks pakub loodus mitmekesist keskkonda, mis toetab laste kognitiivset arengut. Avastamise ja uurimise kaudu õpivad lapsed oma meeli kasutama ja arendavad paremat arusaamist oma keskkonnast. Need kogemused aitavad kaasa probleemilahendamise oskuste ja loova mõtlemise arengule.

Kaal 10 kg
Pakendi mõõdud 45 × 27 × 14 cm
Vanus

5+ aastat, 6+ aastat, 7+ aastat, 8+ aastat, 9+ aastat, 10+ aastat, 12+ aastat

Arvustused

Arvustusi pole veel.

Kirjuta tootele “Turnimiskomplekt “Ninja seiklus”” esimesena arvustus

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

See veebileht on kaitstud reCAPTCHA poolt ning seetõttu kehtivad Google privaatsustingimused ja kasutustingimused.

Seotud tooted