Uus

Tasakaalulint Slackline (15 m)

Kergesti paigaldatav tasakaalulint Slackline (15 m) sobib kasutamiseks ükskõik millise kahe vastupidava puu või posti vahel. Lisainfo…

Vaata videot

73,95  (sis. KM)

3 laos/poes (postitame 1 tp jooksul)

Lisa soovinimekirja Adding to wishlist Lisati soovinimekirja
SKUHAP-NA847125 Bränd:

Iga puu võib muutuda mänguväljakuks! Tasakaalulindil turnimine on populaarne nii laste kui täiskasvanute seas. Slackline on suurepärane vahend tasakaaluharjutusteks. Lint kinnitatakse kahe puu või posti vahele umbes põlvekõrgusele ning see garanteerib sportliku meelelahutuse mitmeteks tundideks. Sobib kasutamiseks ka spordihallides ja võimlates. Arendab tasakaalutunnetust ja tõstab kehatüve lihaste toonust.

Komplekti kuulub: slackline tasakaalulint (15m / 5cm), metallist pinguti koos kattega, 1,25 m pingutusrihm ja hoiukott. Lisaks on komplektis pea kohale kinnitamiseks mõeldud 15m / 2,5 cm lint koos pingutusrihma ja pingutiga, millest kinni hoides on lihtsam tasakaalu hoida.

Sobib vanusele 5+ aastat ja kannatab raskust kuni 180kg.

Regulaarselt õues mängivad lapsed arendavad sügavamat sidet loodusega. See side on oluline keskkonnakaitse ja jätkusuutlikkuse teadvustamiseks. Nad õpivad loodust hindama ja austama, mis võib viia pikaajalise keskkonnateadliku käitumiseni. Lisaks pakub loodus mitmekesist keskkonda, mis toetab laste kognitiivset arengut. Avastamise ja uurimise kaudu õpivad lapsed oma meeli kasutama ja arendavad paremat arusaamist oma keskkonnast. Need kogemused aitavad kaasa probleemilahendamise oskuste ja loova mõtlemise arengule.

Kaal 5 kg
Pakendi mõõdud 25,5 × 27 × 14 cm
Vanus

5+ aastat, 6+ aastat, 7+ aastat, 8+ aastat, 9+ aastat, 10+ aastat, 12+ aastat

Arvustused

Arvustusi pole veel.

Kirjuta tootele “Tasakaalulint Slackline (15 m)” esimesena arvustus

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

See veebileht on kaitstud reCAPTCHA poolt ning seetõttu kehtivad Google privaatsustingimused ja kasutustingimused.

Seotud tooted