Uus

Kunstikomplekt “Värvid ja kujundid”

Kunstikomplekt “Värvid ja kujundid” võimaldab luua vahvaid pilte erinevatele pindadele ning teha tutvust värvide segamise maailmaga. Lisainfo…

Vaata videot

15,95  (sis. KM)

12 laos/poes (postitame 1 tp jooksul)

Lisa soovinimekirja Adding to wishlist Lisati soovinimekirja
SKUHAP-E2011 Bränd:

Kunstikomplekt “Värvid ja kujundid” viib lapse põnevasse kujundite ja värvide maailma. Komplektis on värvilised õhukesest pastikust kujundid, millest valgele paberile asetades kujundeid, mustreid ja vahvaid tegelasi saab luua. Tagaküljelt veidi veega märjaks tehtuna jäävad kujundid ka klaasile või markeritahvlile püsima, võimaldades luua lõputult toredaid kunstiteoseid. Komplektiga on kaasas ka kustutatav marker, mis võimaldab lapsel kujunditele vabalt joonistada ning joonistused hiljem ära kustutada.

Et väikese kunstniku kujutlusvõimet veelgi sütitada, julgusta teda selle kunstikomplekti abiga lugu looma. Palu tal jutustada loo erinevaid etappe, mis aitab arendada tema jutustamisoskust, loovust ja probleemilahendusvõimet. Värvide ja kujundite komplekt aitab lapsel väljendada oma loovust ning oma oskusi lõbusal ja kaasahaaraval viisil arendada. Samuti saab eri värvi kujundeid üksteise peale asetades avastada värvide segamise saladusi.

Komplekti kuulub 177 kolme põhivärvi kujundeid nagu kolmnurgad, ringid ja ruudud ning must kustutatav marker.

  • Värvide segamise avastamine: Lapsed saavad katsetada värvidega, luues uusi toone kollaste, punaste ja siniste kujundite üksteise peale asetamise läbi ning omandades teadmisi värvide segamise põhitõdedest.
  • Mitmekülgne looming: Armsad loomad, linnad ja erinevad maastikud on vaid mõned loomingulised võimalused, mida värviliste kujunditega luua saab. Kustutatav marker võimaldab pilte veelgi isikupärasemaks muuta.
  • STEAM-õpe: Komplekt julgustab teaduse, tehnoloogia, inseneeria, kunsti ja matemaatika-alaste teadmiste omandamist ning toetab oluliste oskuste arengut nagu käe-silma koordinatsioon, kujundite äratundmine ja probleemide lahendamine.

Sobib kasutamiseks ka klaasist joonistustahvlitel ja valguslaudadel.

Hoiatus! Ei sobi alla 3-aastastele lastele. Sisaldab väikeseid osi – lämbumisoht.

Kaal 0,5 kg
Pakendi mõõdud 24 × 24 × 4 cm
Vanus

3+ aastat, 4+ aastat, 5+ aastat, 6+ aastat

Arvustused

Arvustusi pole veel.

Kirjuta tootele “Kunstikomplekt “Värvid ja kujundid”” esimesena arvustus

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

See veebileht on kaitstud reCAPTCHA poolt ning seetõttu kehtivad Google privaatsustingimused ja kasutustingimused.

Seotud tooted