Miks on vaja tooteesitlust?

Õppevahendite maailmas ei ole lihtne ega tegelikult ka õige teha valikuid pelgalt hinna või karbi põhjal. Professionaalseid õppemänge ja vahendeid valides on oluline mõista, kuidas neid kasutada, millised on nende erinevad funktsioonid ning kuidas need sobituvad konkreetse õppeprogrammi või laste arenguvajadustega. Selleks ongi loodud võimalus osaleda tooteesitlustel, kus saab praktilise ülevaate toodetest, kuulata teiste kogemusi ning koguda inspiratsiooni. Miks see meetod sageli veebist ostmisest parem on, saad õige kohe teada!

Mis on tooteesitlus?

Taibutera tooteesitluse käigus saab iga toodet reaalselt näha ja testida, seejuures räägitakse lahti toote omadused ja funktsionaalsus, näitlikustatakse selle erinevaid kasutusvõimalusi ja jagatakse selle vahendi kasutuskogemusi.

Esitlusel tutvustame nii kõige uuemaid tooteid kui ka neid, mis üldjuhul aja jooksul populaarseteks on osutunud. Alati on võimalik ka eelnevalt teada anda, mis teemalisi tooteid oleks soov näha.

Pakume lasteaedadele mitmeid võimalusi – tulla ise kokku lepitud ajal meie esinduskauplusse tooteid vaatama või kutsuda meid koos väiksema tootevalikuga oma õppeasutust külastama. Viimasel juhul korraldame esitlusi ilusa ilma ja soovi korral ka õues!

Miks eelistada tooteesitlust?

Esitlused annavad palju rohkem väärtuslikku infot kui toote nimi või pilt veebis. Näiteks on väga keeruline veebipoes filtreerida tooteid, millel on mitu kasutusvõimalust. Sageli võib mõni mäng, mis esmapilgul tundub üheotstarbeline, olla kasutatav ka mitmel muul viisil. Tooteid esitlev konsultant saab selgitada, kuidas mängu mitmekülgselt rakendada, tuua näiteid teiste kasutajate kogemustest ning anda selliseid soovitusi, mida veebipood ei paku.

Lisaks annab esitluse käigus saadud praktiline kogemus kindluse, et ostetud vahendid ei jää kappi seisma. Kui õpetajad teavad täpselt, kuidas mängu kasutada ja on saanud selle kohta põhjalikku infot, on ka tõenäolisem, et see leiab pidevat ja aktiivset kasutust.

Professionaalne õppemäng on investeering

Vastupidavuse ja ohutuse garantiita odavate mänguasjade asemel, mis kipuvad kiirelt kuluma või purunema, tasub õppeasutuses alati eelistada kvaliteeti kvantiteedile. Spetsiaalselt õppeasutusele loodud vahendid on reeglina erinevate kasutusviisidega – näiteks saab ühe multifunktsionaalse mängu abil õpetada nii loogikat, värvide tundmist kui ka numbreid. Lisaks on sellised mängud loodud pea alati ka suuremas grupis kasutamiseks ning pakuvad õpetajale endalegi inspiratsiooni, sest neid saab pidevalt kohandada vastavalt vajadustele.

Õppevahendeid arendatakse pidevalt edasi

Sarnaselt moemaailmaga muutub ka õppevahendite maailm tegelikult kiiresti – tooteid arendatakse pidevalt edasi, et need oleksid veelgi mitmekülgsemad ja eri vanuserühmadele sobilikud. Näiteks võib üks ja sama mäng sobida nii lasteaialastele kui ka algklassidele, kuna sellel on erinevaid raskusastmeid ja võimalusi.

Taibutera külastab pidevalt erinevaid messe ja tootjate esindusi, valib uusi ja põnevaid vahendeid ning toob need siis piltikult öeldes kandlikul koju kätte. Seega annavad tooteesitlused muuhulgas võimaluse olla suurema vaevata kursis ka kõige uuemate trendidega!

Kuidas vältida ebaefektiivseid oste?

Veebipoest on lihtne tooteid hinna või lühikirjelduse järgi välja valida. Meie kogemus aga näitab, et sageli vahetatakse veebist eelnevalt leitud tooted esitluse käigus hoopis millegi muu vastu, mis pärast tutvustuse nägemist hoopis sobivam ja mitmekülgsem tundub. Seetõttu on tooteesitlusel osalemine hea investeering ajas ja rahas – saad teha teadlikke valikuid, mis tagavad, et ostetud vahendid leiavad kasutust ning toetavad lapse arengut mitmekülgsel viisil.

Ka õpetajad ise saavad esitlustel palju inspiratsiooni ja uusi ideid, kuidas õppemänge kasutada. See motiveerib neid tooteid ka päriselt rakendama, mitte lihtsalt riiulile asetama. Kui eelarve on piiratud, tasub alati valida kvaliteet üle kvantiteedi – osta vähem, aga paremat!

Hea idee: Kui esitluse hetkel ostu sooritada ei soovi või ei saa, tee toodetest julgelt pilte ja küsi hinnapakkumist – nii on sul kuni sobiva hetkeni aega kaaluda, mida täpselt vajad!

Oled esitlusest huvitatud?

    Kutsu meid külla:

    Telefon: 5558 1378

    marili@taibutera.ee mare@taibutera.ee

    Sulge

    Logi sisse

    Sulge

    Ostukorv (0)

    Ostukorv on tühi Ostukorvis pole tooteid.

    Taibutera

    mänguasjad ja õppevahendid – Taibutera OÜ