Uus

Pallimäng “Cardiogoal” värav (150 cm)

Pallimäng “Cardiogoal” värav (150 cm) sobib sõbraliku koostöömängu Cardiogoal põhireeglite õppimiseks ning täpsusvisete ja osavuse harjutamiseks. Rohkem infot all…

Vaata videot

66,95  (sis. KM)

18 laos/poes (postitame 1 tp jooksul)

Sobib kokku:

Pallimäng "Cardiogoal" pallid (3 tk)

Pallimäng "Cardiogoal" pallid (3 tk) sobivad nii Cardiogoal väravaga võistlusmänguks kui ka eraldiseisvana kasutamiseks. Rohkem infot all...

Lisa soovinimekirja Adding to wishlist Lisati soovinimekirja

See kerge ja lihtsalt kokkupandav mobiilne värav on väärtuslik ja lihtne vahend motoorsete oskuste harjutamiseks, visates palli vertikaalse sihtmärgi keskossa (ava läbimõõt: 30 cm). Värav võimaldab harjutada ka koordinatsiooni, mälu, värvi- ja numbrituvastust, punktiarvestust ja lihtsaid arvutusi. Eelkõige on see vertikaalne värav ideaalne uue spordiala Cardiogoal põhitõdede õppimiseks ja see sobib hästi selle ausa võistkonnaspordi tutvustamiseks noortele lastele.

Pallimäng “Cardiogoal” värav (150 cm) on spetsiaalselt välja töötatud lastele vanuses 4 kuni 10 aastat ja sobib hästi kohandatud kehaliseks kasvatuseks (ratastoolikasutajatele). Kaasas on kott lihtsaks hoiustamiseks ja transportimiseks.

Cardiogoal on uus võistkonnaspordiala, kus mängivad kaks segavõistkonda, kummaski kuus mängijat: neli platsil ja kaks vahetusmängijat vabadeks vahetusteks. Mängus tuleb pall visata läbi kolme värvilise rõnga (kollane-sinine-punane). Iga värv vastab teatud punktidele (punane: 15, sinine: 10, kollane: 5). Võidab meeskond, kes kogub enim punkte. Täpsemad reeglid saab ise paika panna – kui kaua üks mängukord kestab, mitu korda tuleb visata või millal punktid kokku loetakse.

Cardiogoal on inspireeritud Luc-Légeri testist ning mitmetest spordialadest nagu ultimate frisbee, korvpall, käsipall ja ameerika jalgpall. Mäng sobib kõigile vanustele, sh ratastoolikasutajatele, ning seda saab mängida nii sise- kui välistingimustes, murul, liival või kunstkattel.

Mäng arendab vastupidavust, kiirust, oskusi, tehnikat, meeskonnavaimu ja ausat mängu.

  • Mängijate arv: Igas meeskonnas on kuus mängijat, kellest neli on korraga platsil ja kaks on vahetuses. Vahetused on vabad ja neid võib teha igal ajal.
  • Palli söötmine: Mängu jooksul peab pall läbima värvilise rõnga, et punkte teenida. Mängijatel on palli edasi söötmiseks aega 3 sekundit.
  • Kontakt: Füüsiline kontakt on keelatud, rõhk on ausal mängul ja meeskonnavaimul.

Värava juurde sobivad pallid leiad SIIT.

Materjal: PVC

Mõõdud: 50 x 100 x 150 cm.

Kaal 1 kg
Pakendi mõõdud 64,5 × 16 × 16 cm
Vanus

3+ aastat, 4+ aastat, 5+ aastat, 6+ aastat, 7+ aastat, 8+ aastat, 10+ aastat, 12+ aastat

Seotud tooted