15%

Liikumismängude komplekt

Liikumismängude komplekt koosneb neljast vahvast liikumismängust, mida omavahel kombineerides saab luua lõputul hulgal uusi mänguversioone. Rohkem infot all…

134,90  158,70  (sis. KM)

15 laos/poes (postitame 1 tp jooksul)

Lisa soovinimekirja Adding to wishlist Lisati soovinimekirja

Liikumismängude komplekt koosneb neljast vahvast liikumismängust, mida omavahel kombineerides saab luua lõputul hulgal uusi mänguversioone. Sobib kasutamiseks nii toas kui õues (kuiva ilmaga).

Komplekti kuulub:

Mõned mänguideed:

1. Kasuta korraga “Hüppa ja viska” kummirõngaid ning “Võta õige poos” pildikaarte: pane liigutuste pildid rõngaste sisse ja kui laps rõngasse hüppab, peab ta liigutust tegema nii mitu korda, kui rõngale märgitud number näitab.

2. Lisa pilditaskutega täring: aseta liigutuste pildikaardid täringute taskutesse ja viska kummirõngastesse – mitu kordust ja missugust liigutust peab tegema?

3. Kombineeri mängukomplekt noole ja žetoonidega ning “Hüppa ja viska”: viska liivakott kummirõngasse ning loenda vastav kogus žetoone sinna kõrvale.

4. Kasuta koos “Võta õige poos” pildikaarte ja žetoonimängu noolt: ringikujuliselt asetatud pildikaartide keskel kordamööda noolt keerutades saab mängida lõbusat liikumisbingot.

5. Harjuta arvutamist “Hüppa ja viska” kummirõngaste ning žetoonimänguga: keeruta noolt numbrižetoonide keskel ning arvuta, millistest kummirõngastest saaksid kokku arvu, mida tähistavale numbrile nool osutab? Hüppa või viska liivakotid vastavatesse kummirõngastesse!

Sobib vanusele 3+ aastat.

Vanus

12+ kuud, 3+ aastat, 4+ aastat, 5+ aastat, 6+ aastat, 7+ aastat, 8+ aastat, 9+ aastat, 10+ aastat

Arvustused

Arvustusi pole veel.

Kirjuta tootele “Liikumismängude komplekt” esimesena arvustus

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

See veebileht on kaitstud reCAPTCHA poolt ning seetõttu kehtivad Google privaatsustingimused ja kasutustingimused.

Seotud tooted